ÇİN VİZESİ

Vize Koşulları ve Gerekli Evraklar.

  • Umumu mahsus(Bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Hususi(Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik(Siyah) pasaportlardan vize istenmemektedir.
  • Pasaport süreniz dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir. (Pasaport prosedürlerine ait bilgiler için http://www.epasaport.gov.tr adresine bakabilirsiniz.)
  • Çin vizesi için tüm başvurular Çin Büyükelçiliği Ankara’ya yapılmaktadır.
  • Vize başvuruları sadece yetkili acenteler aracılığıyla yapılabilmektedir.
  • Konsolosluk ek evrak talep etmekte veya sunulan evrakların orjinallerini talep etme hakkına sahiptir.
  • Başvurularınızın iptalinde yada red ile sonuçlanan vize taleplerinde ücret iadesi yapılmamakta olup başvuru yapan her birey bu hususu kabul etmiş sayılır.
  • Vize talebinizin onaylanıp onaylanmaması tamamen konsolosluğun insiyatifindedir. Aracı kurum yada kuruluşlar bu konuda yetkili değillerdir.
  • Schengen hava sahasına giren tüm yolcuların Seyahat sürelerini kapsayacak aralıkta Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmaları zorunludur.
Çin Halk Cumhuriyeti Ticari Vize
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet resim
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Çin’deki yetkili makamdan onaylı orjinal davetiye.
  • Şirket antetli kağıdına yazılmış imzalı kaşeli dilekçe (İngilizce)
  • Faaliyet Belgesi fotokopisi.(Her bir başvuru sahibi için 2 adet orjinal ve güncel)
  • Vergi Levhası fotokopisi (Son dönem)
  • Kimlik fotokopisi (arkalı önlü çekilmiş)
Çin Halk Cumhuriyeti Turistik Vize
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet vsikalık resim
  • Eksiksiz olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Savcılıktan sabıka kaydı orjinali
  • Kimlik fotokopisi (arkalı önlü çekilmiş)
  • Banka hesap cüzdanı orjinali (Hesabınızda en az 5000 USD veya muadili TL bulunmalıdır)