DUBAİ VİZESİ

Vize Koşulları ve Gerekli Evraklar.

  • Umumu mahsus(Bordo) pasaport sahipleri vizeye tabidir. Hususi(Yeşil), Hizmet(Gri) ve Diplomatik(Siyah) pasaportlardan vize istenmemektedir.
  • Pasaport süreniz dönüş tarihinizden itibaren en az 6 ay geçerli olması gerekmektedir. (Pasaport prosedürlerine ait bilgiler için http://www.epasaport.gov.tr adresine bakabilirsiniz.)
  • Vize görüşmenizin ve işlemlerinizin gecikmesini önlemek açısından Elektronik Vize Başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmanız ve seyahat amacınıza uygun doğru vize türünü seçmeniz gerekmektedir.
  • Konsolosluk ek evrak talep etmekte veya sunulan evrakların orjinallerini talep etme hakkına sahiptir.
  • Başvurularınızın iptalinde yada red ile sonuçlanan vize taleplerinde ücret iadesi yapılmamakta olup başvuru yapan her birey bu hususu kabul etmiş sayılır.
  • Vize talebinizin onaylanıp onaylanmaması tamamen konsolosluğun insiyatifindedir. Aracı kurum yada kuruluşlar bu konuda yetkili değillerdir.
  • Schengen hava sahasına giren tüm yolcuların Seyahat sürelerini kapsayacak aralıkta Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası yaptırmaları zorunludur.
Dubai Ticari Vize / Şirket Ortakları
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet resim
  • Online olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Kimlik fotokopisi (önlü arkalı)
Dubai Ticari Vize / Çalışan (SSK Bordrolu/Maaşlı)
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet resim
  • Online olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Kimlik fotokopisi (önlü arkalı)
Dubai Turistik Vize / Şirket Ortakları
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet resim
  • Online olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Kimlik fotokopisi (önlü arkalı)
Dubai Turistik Vize / Çalışan (SSK Bordrolu/Maaşlı)
  • Yeni ve eski pasaportlarınız.
  • Yeni çekilmiş ve arka fonu beyaz 2 adet resim
  • Online olarak doldurulmuş vize başvuru formu.(Firmamız tarafından doldurulacaktır.)
  • Kimlik fotokopisi (önlü arkalı)